Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste software voor de delen van bestanden ervoor pc

Het kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer zouden moeilijk zijn. Moderne overvloed biedt niettemin veel oplossingen. In dit artikel leert u hoe u zeker programma kiest om bestanden naar jij computer door te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u zullen zoeken en welke mits de drie beste word beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een optimaal -programma voordat het casino overzetten van bestanden bij kiezen, zou u op verschillende kenmerken letten. Lees hier meer over.

Beveiliging

Dit bestaan het voornaamste dat in je opkomt. We dienen niet deze persoonsgegevens aangaande handen vallen van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Stuk voor stuk -services dat in datgene artikel terechtkomen beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot uw bedrijven geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is een onderwerp voor een bizar artikel, dezelfde laat jij de met specialist zijn.

Gemak

Deze is absoluut van de beste factoren bij het kiezen betreffende een virtuele dataroom -platform. Deze omvatten functies die het leven van gebruikers gemakkelijker beheersen maken:

Jullie gemak met het opslaan van bestanden – het moet jouw bestanden waarin u geïnteresseerd bent met een paar stappen vinden.

Kansen om papieren rechtstreeks in de repository te creëren. Vanwege dit te doen, worden meestal aanvullende bedrijven geïntegreerd.

U moet volledige controle beschikken over over jij verzenden ofwel ontvangen van bestanden.

Mits het bestand kan worden bewerkt, zouden het jij geschiedenis met het bewerken zijn.

Het is geweldig ingeval er naast de pc-versie ook zeker mobiele variatie komt.

Prijzen

Iedereen wil het aanvoerend tarief accepteren met een goede prijs en niet te regelmatig betalen voor wat het niet van plan bent te gebruiken. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft en enige niet.

Volledige grootte van downloadbare bestanden

Het krijtwit dat dat cijfer toch wel anders is in opslagservices. Ondertussen sommige het toestaan om bestanden betreffende 250 Gb of langer te downloaden, zijn andere beperkt zelfs slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jij service van Apple bestaan beschikbaar ervoor eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaan een pakket van elke Apple-services, dat niet alleen cloudopslag omvat, maar overigens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het eerste voordeel bestaat de snelle synchronisatie met bestanden voordat alle apple iphone 4, waardoor ze snel open zijn sinds het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en meerdere diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het laadstation kan evenzeer dienen ingeval een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de opslagmedium als server te verwerken om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven over gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, en dit kan winstgevend bestaat.

Dropbox

Dropbox is dezelfde van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jij heeft dikwijls coole tools die de arbied vereenvoudigen. Leuke tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en een duidelijke interface versnellen jouw aanpassingsproces. Lees meer dichtbij onboarding in de applicaties aangaande dit fabrikaat.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om gelijktijdig te opereren in één bestand, opmerkingen achter bij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te zien en jij prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden ook zien in uw map op welke manier ze waren voordat zijkant werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt sector uit betreffende het Google-systeem, wat dus snelle plus gemakkelijke into met bestaan andere bedrijven betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.